Lorient

Op tien minuten van Lorient, stelt camping l'Atlantys voor om een bezoek te brengen aan een zeer dynamische Bretonse stad.

Lorient is samen met Brest en Quimper één van de belangrijkste steden in Bretagne, met als hoofdstad Rennes. Ten zuiden van de stad ligt de monding van de Blavet die stroomt in de uitgestrekte Atlantische Oceaan. De stad Lorient is zeer dynamisch en er zijn heel wat activiteiten mogelijk. Het bekendste evenement is natuurlijk het Interkeltische festival van de Bretonse muziek en cultuur, gespreid over meerdere dagen. Lorient is betoverend tijdens de vele concerten. Kom en ontdek de lokale tradities en muzikale groepen in de talrijke shows in het hart van de stad.

Lorient is ook een belangrijke waterstad waar watersporters zich kunnen verheugen, met de haven tot hun beschikking. Iedereen kan een initiatie watersporten volgen in de regio, profiteer dus van uw vakantie om een nieuwe activiteit te leren. Als u zin hebt om te dwalen, vindt u in Lorient een prachtige stad bezaaid met kleine onderhouden tuinen en parken waar het gezellig wandelen is.

 
Meer
Word lid van ons op Facebook Bezoek de blog van de camping Bekijk de camping op video Zaalverhuur op de camping
Camping l'Atlantys ***Fort Bloqué - Boulevard des sables blancs
56270 Ploemeur
Tel. : 00 33 2 97 05 99 81 - Fax : 00 33 2 97 05 95 78
E-mail : info@camping-atlantys.com

gps-coördinaten : 47.728142,-3.494007