De eilanden

Gasten van camping l'Atlantys bevinden zich op een uitstekend vertrekpunt naar de prachtige eilanden van het departement, zoals het eiland Groix.

Morbihan zou slechts de helft zichzelf zijn als het beroofd zou zijn van zijn kostbare eilanden. Ze zijn alle beschikbaar voor korte verblijven en enkele bezoeken. Maak van l'Atlantys uw thuisbasis om te rusten tussen twee eilandbezoeken door. De eilanden in de Golf van Morbihan zijn bijzonder ongebruikelijk om te bezoeken. Omdat ze omringd zijn door het vasteland van Morbihan krijgt u de indruk dat u in het midden van een groot meer bent. Het île aux Moines en het île d'Arz zijn alleen per boot bereikbaar, maar zijn zeer aangenaam om te bezoeken. U zult te gast zijn in een ongebruikelijke en kleurrijke natuur die u kunt verkennen langs de aanwezige wandelpaden en fietspaden.

Buiten de Golf zijn het île d'Houat en het île d'Hoedic twee essentiële bestemmingen voor vakantiegangers die op zoek zijn naar nieuwigheden en ontdekking. Tegenover het prachtige Belle-Île zult u een tijdloze dag doorbrengen met een bezoek aan de dennenbossen, de fijne zandstranden en de verschillende eilandpunten. Belle-Île is bereikbaar via Quiberon. Vertrek op avontuur naar deze landtong vol verrassingen en mysteries.

 
Meer
Word lid van ons op Facebook Bezoek de blog van de camping Bekijk de camping op video Zaalverhuur op de camping
Camping l'Atlantys ***Fort Bloqué - Boulevard des sables blancs
56270 Ploemeur
Tel. : 00 33 2 97 05 99 81 - Fax : 00 33 2 97 05 95 78
E-mail : info@camping-atlantys.com

gps-coördinaten : 47.728142,-3.494007