Camping du Morbihan 3-sterren camping in Zuid-Bretagne

Uw kampeervakantie in Morbihan aan zee

Camping du Morbihan aan zee, welkom op de 3-sterren camping L'Atlantys in Zuid-Bretagne. Het hele team van de camping is blij u te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf of een vakantie op onze Morbihan camping in de buurt van Lorient aan de Atlantische kust. Gelegen in de gemeente Ploemeur en met uitzicht op zee, heeft u vele mogelijkheden voor wandelingen en ontdekkingen. Het strand en de haven van de stad liggen tegenover het prachtige eiland Groix, een elegante landtong versierd met natuurgebieden en elegante vergezichten. Tijdens uw verblijf in Morbihan kunt u genieten van prachtige stranden met fijn zand, natuurgebieden die gemakkelijk bereikbaar zijn dankzij de bewegwijzerde paden en fietspaden, maar ook charmante steden en dynamische steden die u niet mag missen. De buur van Ploemeur is de beroemde gemeente Lorient, een grote Bretonse stad met een rijk historisch en cultureel erfgoed.

Verhuur van stacaravans en staanplaatsen in Morbihan

Onze camping aan zee nodigt u uit voor een heerlijke vakantie in de open lucht van Ploemeur. Wij bieden u de verhuur van groene campings aan, zodat u zich met uw caravan, camper of tent kunt vestigen. U zult kunnen genieten van de geneugten van het buitenleven en een gezonde en originele levensstijl. Camping l'Atlantys nodigt u ook uit om een stacaravan te huren. Afhankelijk van het model zijn onze comfortabele accommodaties geschikt voor 2 tot 4 personen. U kunt alleen uw koffers meenemen voor de feestdagen en u met een vingerknip in huis nemen. Bij aankomst op de camping hoeft u alleen maar een kijkje te nemen op uw vakantiebestemming en vervolgens de omgeving te verkennen!

Camping Morbihan aan zee met zwembad!

Met trots bieden wij u toegang tot ons gloednieuwe zwembad, op een steenworp afstand van uw kampeerplaats of huuraccommodatie. Ons verwarmde zwembad zal ideaal zijn om 's morgens en 's avonds te zwemmen als de zon minder aanwezig is en de zee niet langer verwarmt. Door te verblijven op Camping Atlantys, geniet u van een bevoorrechte geografische ligging in het hart van Zuid-Bretagne. Ploemeur is een prachtige stad rijk aan wandelingen en andere bezoeken. In deze gemeente zijn er maar liefst 7 stranden op 17 km bewaarde kustlijn, waarvan het grootste het "Fort Bloqué" is. De kust strekt zich uit over 4 kleine gehuchten: Le Fort Bloqué, Le Courégant met de kleine vissershavens van Kerroch en Le Lomener. Tijdens uw verblijf, kunt u een bezoek brengen aan het eiland Groix vanuit Larmor-Plage, heeft u de mogelijkheid om te wandelen door de elegante straten van Lorient, mooie zwemsessies wachten op u langs de fijne zandstranden 2 minuten van de camping.... Ons animatieteam verwelkomt u ook en biedt u activiteiten voor u en uw kinderen tijdens uw vakantie.

Wij nodigen u uit om op onze website alle informatie te vinden die u nodig heeft om uw vakantie en uw reservering op onze camping in Morbihan voor te bereiden.

Camping Booking Morbihan
 
 
Te ontdekken in uw camping van Morbihan
 
Onze accommodatiesCamping L'Atlantys biedt u haar kampeerplaatsen en stacaravans voor 4 tot 6 personen.
Meer
Word lid van ons op Facebook Bezoek de blog van de camping Bekijk de camping op video Zaalverhuur op de camping
Camping l'Atlantys ***Fort Bloqué - Boulevard des sables blancs
56270 Ploemeur
Tel. : 00 33 2 97 05 99 81 - Fax : 00 33 2 97 05 95 78
E-mail : info@camping-atlantys.com

gps-coördinaten : 47.728142,-3.494007